ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ 60ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΞΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΕ 2 ΝΕΑΡΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ

Θα θυμάται για καιρό το πάθημά του 60χρονος Λαρισαίος ο οποίος έψαξε ερωτική περιπέτεια με 2 νεαρές αλλοδαπές το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία οι δύο γυναίκες από τη Ρουμανία 22 και 23 ετών αντίστοιχα κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων στο αυτοκίνητό του κατάφεραν και του αφαίρεσαν από το λαιμό μία ακριβή χρυσή καδένα και σταυρό αντικαθιστώντας την με επίχρυση.

Μάλιστα έχοντας στα χέρια τους τα ακριβά χρυσαφικά έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ο θερμόαιμος 60χρονος διαπίστωσε την κλοπή και την κατήγγειλε στην αστυνομία, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των νεαρών γυναικών για το αδίκημα της κλοπής.

Σε επίσημη ανακοίνωση της διεύθυνσης αστυνομίας Λάρισας για το συμβάν αναφέρονται τα εξής:

“Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστιδες, την 19-10-2021 το απόγευμα στη Λάρισα, αφαίρεσαν από το λαιμό ημεδαπού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αντικαθιστώντας την με επίχρυση αλυσίδα. Η προαναφερόμενη επίχρυση αλυσίδα κατασχέθηκε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ