ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΒΑ ΚΑΛΛΙΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ημέρες ονομαστικών γιορτών αυτές που έρχονται, λίγο πριν μπούμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και σίγουρα οι συναντήσεις με φίλους και συγγενείς είναι στις προτεραιότητες των περισσότερων.

Ως είθισται η κάβα είναι το κατάστημα που θα επισκεφτούν οι περισσότεροι, για να πάρουν τα απαραίτητα της ημέρας για τις γιορτινές επισκέψεις ή τις συναντήσεις τους.

Στον Τύρναβο η ΚΑΒΑ ΚΑΛΛΙΩΝΗΣ είναι αυτή που εγγυάται για εσάς εκπληκτικά δώρα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα με τον υπέροχο στολισμό τους. Ξεχωριστά καλάθια με ποτά για δώρο και ιδιαίτερα ποτά σε μοναδικές τιμές.

Δημιουργήστε τα καλάθια δώρων της αρεσκείας σας με ποτά, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα που ταιριάζουν μεταξύ τους και δημιουργήστε δώρα με «χαρακτήρα» και «στυλ» που θα ταιριάζουν στο άτομο για το οποίο προορίζονται.

Στην ΚΑΒΑ ΚΑΛΛΙΩΝΗΣ ο καταναλωτής έχει πολλές εναλλακτικές, ώστε ανάλογα με την αγοραστική του δυνατότητα να καλύπτει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος με φιλική διάθεση και αξιοπρόσεκτο επαγγελματισμό μπορούν να σας προτείνουν λύσεις μέσα από την τεράστια ποικιλία σε αποστάγματα και κρασιά της περιοχής και όχι αλλά και όλα τα ποτά δίνοντας σε όλες τις προτάσεις δώρου, το κάτι παραπάνω που θα τις κάνει εντυπωσιακές, όπως για παράδειγμα ένα κρασί σε μια καλαίσθητη συσκευασία και μάλιστα σε συμφέρουσα τιμή που σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό!

ΚΑΒΑ ΚΑΛΛΙΩΝΗΣ:

Δώρα για ονομαστική εορτή, δώρα για εορτές, εταιρικά δώρα, δώρα για άντρες, για γάμους και για κάθε περίσταση. Αμέτρητες επιλογές, εγγυημένη ποιότητα. Μοναδικές δημιουργίες και συνδυασμοί που εντυπωσιάζουν.

ΚΑΒΑ ΚΑΛΛΙΩΝΗΣ, Καραολή και Δημητρίου 21 Τύρναβος. Τηλ.: 24920 23578, 24920 25277, 6937 218803.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ