ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί η εικόνα την οποία παρουσιάζει σήμερα η σύγχρονη παιδική χαρά που βρίσκεται στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα και για την κατασκευή της οποίας δαπανήθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από κονδύλια του “Πράσινου Ταμείου” πριν από 4 περίπου χρόνια.

Σπασμένη πόρτα, διαλυμένα και χαλασμένα παιχνίδια, είναι το ελάχιστο που βλέπει όποις τυχαίνει να περνά δίπλα από την παιδική χαρά που όταν κατασκευάστηκε ήταν κόσμημα για την περιοχή και αποτελούσε πόλο έλξης παρά τ όποια προβλήματα υπήρχαν για εκατοντάδες παιδάκια ντόπιων και επισκεπτών.

Οι επαγγελματίες των γύρω καταστημάτων όπως υποστηρίζουν συχνά πυκνά γίνονται μάρτυρες ατυχημάτων παιδιών που επιχειρούν να παίξουν σε κάποια από τα ακατάλληλα παιχνίδια, ενώ ένα ξηλωμένο αλογάκι – παιχνίδι ακουμπισμένο έξω από την παιδική χαρά μένει εκεί εδώ και καιρό για να θυμίζει την αδιαφορία των υπεύθυνων να κλείσουν και να συντηρήσουν την παιδική χαρά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ακριβώς έξω από την παιδική χαρά υπάρχει διαρροή νερού που έχει μετατρέψει σε βούρκο – έλος κομμάτι του πάρκου και μάλιστα ένα παιδάκι πριν από λίγες ημέρες παίζοντας βούλιαξε στο νερό και τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Επειδή αυτή κατάσταση δεν τιμά κανέναν και ενοχλεί γονείς και καταστηματάρχες πρέπει άμεσα η δημοτική αρχή να επιληφθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ