ΜΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ που υποστηρίζει ότι κάποιοι εντός της ΝΔ με τη στάση τους κλείνουν πονηρά το μάτι σε ακροδεξιές ομάδες αντιεμβολιαστών

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή πως 1. η παραμονή εκτός ΜΕΘ βαρέως πασχόντων διασωληνωμένων μηχανικά αεριζόμενων ασθενών είναι δήθεν επιλογή των θεραπόντων ιατρών και πως 2. η εισαγωγή ασθενούς στην ΜΕΘ σημαίνει απώλεια κάθε ελπίδας και παράδοση από τον γιατρό του ασθενούς στα χέρια του Θεού.

Έτσι κλιμακώνοντας μέχρι τα άκρα πρόσφατες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου, προσπάθησε να μεταφορτώσει στους νοσοκομειακούς γιατρούς τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες και ταυτόχρονα έκλεισε κι αυτός πονηρά το μάτι σε ακροδεξιές ομάδες «αντιδιασωληνωτών» – αντιεμβολιαστών.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη να πάρουν επιτέλους δημόσια θέση γι’ αυτές τις αθλιότητες.

Δηλώνουμε πως θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για να πέσει στο κενό η χυδαία σκόπιμη συκοφάντηση των νοσοκομειακών γιατρών και η άρνηση της επιστήμης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com