ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ…

Σαφές είναι το μήνυμα που έστειλε σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα στον ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Σωτήρης Ταμπόσης ο οποίος ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι για τον ίδιο και τη διοίκηση πάνω από όλα είναι ο συνεταιρισμός και τα συμφέροντά του. Σε αυτή την κατεύθυνση παρουσίες όπως η σημερινή του πρώην πρωθυπουργού είναι καλοδεχούμενες αφού πάντα έχουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στη δύσκολη προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του ΑΣΕΠΟΠ που ειδικά φέτος έχει να αντιμετωπίσει τόσο την αύξηση του λειτουργικού κόστους, όσο και τη μείωση της παραγωγής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κατά συνέπεια με ικανοποίηση έγιναν δεκτές οι δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα για στήριξη των αιτημάτων που έχουν να κάνουν με τη μείωση του κόστους μέσα από την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης αλλά και την πίεση προς την κυβέρνηση για στήριξη αγροτών και συνεταιρισμών.

Πάντως αξίζει να σημεειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι στη διοίκηση του ΑΣΕΠΟΠ συμμετέχουν γυναίκες με τον κ. Ταμπόση να απαντά ότι αυτό αντανακλά το νέο πρόσωπο που δείχνει καθημερινά ο συνεταιρισμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ