ΝΕΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Πρόεδρος ΔΕΥΑΕΛ ο Θανάσης Γεροφωκάς και πρόεδρος στον ΟΚΠΑΠ ο Θανάσης Καλύβας

Νέοι πρόεδροι και μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ελασσόνας , ΔΕΥΑΕΛ και ΟΚΠΑΠ, ορίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από τις παραιτήσεις μελών των ΔΣ τους.

Συγκεκριμένα μετά από πρόταση του δημάρχου κ. Γάτσα, νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Γεροφωκάς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης», στη θέση του απερχόμενου προέδρου κ. Ιπποκράτη Τζιουμακλή, ενώ νέος πρόεδρος στον ΟΚΠΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Καλύβας δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη « Ένας Δήμος για όλους» στην θέση του απερχόμενου προέδρου κ. Κώστα Τσανούσα.

Ο δήμαρχος κ. Γάτσας ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους τα παραιτηθέντα μέλη, ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στη σύνθεση των νέων ΔΣ και ευχαρίστησε τους απερχόμενους προέδρους, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να υλοποιηθούν σημαντικά πράγματα προς όφελος τόσο τον Νομικών Προσώπων του δήμου αλλά πρωτίστως προς όφελος των δημοτών.

Στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ελασσόνας ( ΔΕΥΑΕΛ ) σε παραιτήσεις είχαν προχωρήσει και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Κωνσταντίνος Έξαρχος και Κωνσταντίνος Πασχόπουλος, τις θέσεις των οποίων αναλαμβάνουν οι κ.κ. Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, Κίμων Τσουρής και Γιώργος Κατσιούρας.

Αντίστοιχα στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του δήμου ( ΟΚΠΑΠ ) σε παραιτήσεις είχαν προχωρήσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Κίμων Τσουρής, Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, Χάρης Κατσαβός και Κλεοπάτρα Οικονομίδου, τις θέσεις των οποίων αναλαμβάνουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Δήμκος, Γιάννης Νάνος, Θωμάς Στούπας και Μαρία Βούζα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ