ΤΥΡΝΑΒΟΣ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ

Συνελήφθη, χθες (25-11-2021) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας νεαρός 25 ετών περίπου κάτοικος Τυρνάβου, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, ο δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για περιπτώσεις κλοπών, κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του που ήταν έμφορτο με ποσότητα αλουμινίου, τριάντα (30) κιλών, η οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρεθεί μεσημβρινές ώρες προχθές (24-11-2021) από Δημοτικό Αναψυκτήριο σε περιοχή του Τυρνάβου.

Η αφαιρεθείσα ποσότητα αλουμινίου κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δήμο Τυρνάβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος το μεσημέρι της Τετάρτης επιχείρησε να ξηλώσει τα κουφώματα από το εγκαταλελειμμένο κτίριο της Τούμπας αλλά έγινε αντιληπτός από περίοικους που ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο πρόλαβε και έφυγε αφήνοντας στο σημείο τα ξηλωμένα κουφώματα, τα οποία επέστρεψε και πήρε πιθανότατα χθες, με στόχο να τα πουλήσει στη Λάρισα, όπως προέκυψε από την προανάκριση.

Και αυτό το συμβάν για μια ακόμη φορά αναδεικνύει την εγκατάλειψη στο άλλοτε στολίδι του Τυρνάβου και την καταστροφή σε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείου του δήμου το οποίο δυστυχώς κανείς αρμόδιος δεν φροντίζει να περισώσει και να διαφυλάξει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ