ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γράφει ο Τρύφων Τσάτσαρος, υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Δικηγορικό Σύλλογο της Λάρισας.
Με το δικηγορικό λειτούργημα να βάλλεται τόσο σε θεσμικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, είναι αναγκαία όσο ποτέ, μία επανεκκίνηση.

Μια επανεκκίνηση με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της θέσης του Συλλόγου απέναντι στα μέλη του αλλά και στην κοινωνία.
Με σκοπό έναν Σύλλογο που θα προτάξει την διαφάνεια, τη μεθοδικότητα, την εξωστρέφεια και την αποτελεσματικότητα.

Με σκοπό να εστιάσουμε στη στήριξη των νέων Δικηγόρων, με πρωτοβουλίες που θα έχουν άμεση ευεργετική δράση και θα σταματήσουν την αιμορραγία που οδηγεί σε συρρίκνωση του επαγγέλματος.
Με σκοπό να αναδιοργανώσουμε τον Δικηγορικό Σύλλογο, ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του συναδέλφου, παρέχοντάς του κάθε δυνατό εφόδιο.
Με σκοπό να κινητοποιήσουμε όλα εκείνα τα κύτταρα που συνθέτουν το συνδικαλιστικό μας όργανο, ώστε να μεγαλώσουμε το θεσμικό του εκτόπισμα και να καταστήσουμε τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας οδηγό των εξελίξεων και στα κεντρικά όργανα.

Ως υποψήφιος πρόεδρος, με τη στήριξη 14 άξιων συναδέλφων-υποψηφίων συμβούλων, δεσμευόμαστε πως όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με το απολύτως ρεαλιστικό και προπαντός άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμα, που θέσαμε στην κρίση των συναδέλφων. Ένα πρόγραμμα που από την επομένη κιόλας των εκλογών, θα φέρει τον Δικηγόρο στο επίκεντρο και θα αλλάξει προς το καλύτερο τη δύσκολη καθημερινότητά του.

Που θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του προς τον Σύλλογό του, θα αποτελέσει αντίμετρο στις παρενέργειες της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, θα εκσυγχρονίσει παρωχημένες αντιλήψεις και θα αξιοποιήσει στο έπακρο και επ’ ωφελεία των μελών του, τις πολλές και ποικίλες δυνατότητες του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.
Που θα αξιοποιήσει την ουσιαστική εμπειρία των παλαιοτέρων συναδέλφων προς όφελος των νεοτέρων αλλά και τη σύγχρονη αντίληψη και ευρεία και πολυσχιδή επιστημονική κατάρτιση των νεοτέρων, προς όφελος όλων μας, επιτυγχάνοντας μια ιδανική αλληλεπίδραση.

Όλοι μαζί, θα πετύχουμε την επανεκκίνηση που έχει ανάγκη ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας.

Όλοι μαζί, θα πετύχουμε να δημιουργήσουμε έναν Σύλλογο που θα τον αισθανόμαστε αληθινά δικό μας.

Και θα το πετύχουμε, γιατί στο δίλημμα της επόμενης ημέρας, απαντάμε με ενότητα, νηφαλιότητα, σχέδιο και αποφασιστικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ