ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ο Δήμος Ελασσόνας προκειμένου να εμβολιαστούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, όλων των ηλικιών, έναντι του κορωνοϊού, με ταχύτητα και ευκολία χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν Μονάδα Υγείας και να έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ Λάρισας ανακοινώνει ότι ξεκινάει ο εμβολισμός των κατοίκων από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού και την πολύτιμη συνδρομή του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας.

Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη 30 Νοεμβρίου στην ορεινή κοινότητα Καρυάς και καλούνται όλοι οι πολίτες να επισκεφθούν την μονάδα, ακόμα και εάν δεν θέλουν να εμβολιαστούν, για να συζητήσουν με το υγειονομικό προσωπικό των μονάδων και να τους λυθούν ενδεχόμενες απορίες.

Σε δήλωση του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Υγείας κ. Ιωάννης Καριπίδης τόνισε: «Ο στόχος του δήμου και της 5ης ΥΠΕ είναι κοινός και αφορά την προστασία του πληθυσμού. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε, ώστε να επιτύχουμε την αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων και συμβάλουμε στην προσπάθεια να χτίσουμε τείχος προστασίας, έναντι του ιού».

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εμβολισμού και για άλλες κοινότητες του δήμου από την κινητή μονάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι και οι πρόεδροι των κατά τόπους κοινοτήτων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ