ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ

Επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ Λάρισας της Ν.Δ. πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο των επαφών που είχε στο νομό Λάρισας με την ευκαιρία της επίσκεψής του την Πέμπτη για την παρουσίαση βιβλίου. Τον κ. Βορίδη υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλίας Σουφλιάς, μέλη της ΔΕΕΠ καθώς και πρόεδροι ΔΗΜΤΟ.

Ακολούθησε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Λάρισας κκ Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, τα μέλη Π.Ε. Ηρακλής Γερογιώκας και Χάρης Τσιλιάκος, της ΔΕΕΠ Γ. Θώδας, Γ. Γουμενόπουλος, Αν. Γιαννόπουλος, Βασ. Βόσιος, Ηλ. Αρβυθάς, Γ. Κωνστάντος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρ. Μαϊμουλιώτης, και οι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΦΑΡΣΑΛΩΝ και ΑΓΙΑΣ κκ Ζαχαρή Σοφία, Γιακοβής Δημήτριος και Ζεστούλη Μαρία.

Μετά την ενημέρωση από τον υπουργό για θέματα της αρμοδιότητάς του, ακολούθησε συζήτηση όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ του κ. Βορίδη και των παρισταμένων μελών της για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, την τρέχουσα επικαιρότητα και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Το 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θέματα κομματικού σχεδιασμού κυριάρχησαν μεταξύ άλλων στη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ του υπουργού και των παρισταμένων μελών.

Ο Ηλίας Σουφλιάς και μέλη της ΔΕΕΠ συνόδευσαν τον υπουργό κ. Μ. Βορίδη που επισκέφθηκε στη συνέχεια την πόλη των Φαρσάλων όπου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ