ΑΝΤΕΞΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Η ΑΕΛ

Στο ντέρμπι της ημέρας οι Ηρακλής και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1, με τους «βυσσινί» να αγωνίζονται με 10 από το 51′.
Σε ένα παιχνίδι με ένταση, δύο γκολ, αποβολή και αγωνία ως το τέλος, οι Ηρακλής και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1, παίρνοντας από 1 βαθμό. Με τον βαθμό αυτό οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 5 και βρίσκονται στην 10η θέση, έχοντας σε 5 παιχνίδια ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ οι Λαρισαίοι στους 7 και είναι στην 6η, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στα του αγώνα το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα οι Θεσσαλοί με τον Κολομπίνο από κοντά έκαναν το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Ηλία Φυντάνη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Όγκμποε και στο 70′ ο Χρουσιέλ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1-1.
ΣΚΟΡΕΡ: 70′ Χρουσιέλ – 48′ Κολομπίνο

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Μανωλάκης, Ναπολιτάνο, Μ. Παπαστεριανός, Τότσκα, Τομάς, Μπαστακός, Μασούρας.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Ομάρ (46′ Θ. Παπαγεωργίου), Κολομπίνο, Συμελίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Όγκμποε, Ακούνια.

Θεσπρωτός-Καβάλα 7-0
ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Σαραντίδης σουτ, 14′ Πούφλης σουτ, 17′ Πατσέκο σουτ, 31′ Κωνσταντίνου κεφ, 66′ Ντ’ Αλέσιο, 68′ Γώγος σουτ, 79′ πεν. Βαταμίδης

Βέροια-ΑΟ Τρίκαλα 1-0
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μούργος με σουτ στο 65′. Ένα γκολ το οποίο οι γηπεδούχοι κράτησαν ως το τέλος παίρνοντας όπως αναφέραμε το σημαντικό τρίποντο.

ΣΚΟΡΕΡ: 65′ Μούργος

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 3-0

ΣΚΟΡΕΡ: 38′ Μπενγκόα, 56′ Γκίνη, 67′ Κοτσώνης

Πιερικός-Νίκη Βόλου 0-3

ΣΚΟΡΕΡ: 33′ Λούκας Γκαρσία , 67′ Παναγιωτίδης , 71′ Βλαχομήτρος

Ξάνθη-Αλμωπός Αριδαίας 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 63′, 69′ Διαμαντόπουλος

Πανσεραϊκός – Απόλλων Λάρισας 1-0 (χθες0

Χρειάστηκαν να περάσουν πέντε αγωνιστικές έτσι ώστε ο Πανσερραϊκός να «γευτεί» τη χαρά της νίκης στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες (Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, Τρίκαλα) και μία εκτός έδρας ήττα (ΑΕΛ) οι Σερραίοι νίκησαν με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και έφτασαν τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία. Από την άλλη ο Απόλλων, παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, «ψάχνοντας» ακόμα το πρώτο του τρίποντο.

Καλύτερος στο α’ μέρος
Οι «κόκκινοι» σε γενικές γραμμές για το πρώτο 45λεπτο μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, επιθετικά και χωρίς ιδιαίτερα να απειληθούν από τον αντίπαλο. Δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις για γκολ όπως του Κρητικού στο 10’, του Ζέρη στο 13’ και στο 39’ με κορυφαία αυτή του 28ο λεπτού όπου ο Ανάκογλου εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Μαντζάρη, έδωσε στον Παπαβασιλείου ο οποίος νίκησε στο τετ-α-τετ τον γκολκίπερ του Απόλλωνα για να ανοίξει το σκορ.

Έδωσε χώρο ο Πανσερραϊκός, ανέβηκε ο Απόλλωνας στην επανάληψη

Στο β’ μέρος οι φάσεις ήταν σχεδόν μηδαμινές καθώς ο Πανσερραϊκός θέλοντας να κρατήσει το υπέρ του 1-0, πρόσεξε περισσότερο την αμυντική του λειτουργία, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο ο οποίος έφτανε μέχρι τη μεγάλη περιοχή χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον Καβουσάκη. Η μοναδική καλή φάση του β’ μέρους ανήκει στους Λαρισαίους οι οποίοι στο 75’ έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Χατζής έβγαλε τη σέντρα και ο Βίγια έπιασε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ. Νωρίτερα (69’) οι Σερραίοι διαμαρτύρονται (και μάλλον δικαιολογημένα μετά από τη βοήθεια του ριπλέι) για οφ-σαιντ που υποδείχθηκε ο Κόντσι μετά από εξαιρετική πάσα του Ανάκογλου.

ΣΚΟΡΕΡ: 28′ Παπαβασιλείου σουτ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κόντσι (75’ Φουάσης), Πίντο, Κουκόλης, Γιανναράκης, Μαρτσιόνι, Κρητικός, Παπαβασιλείου (86’ Χαϊνταρά), Κανίς, Ανάκογλου (81’ Έππας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Μαντζάρης, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (56’ λ.τ. Ζιάκας), Βίγια (80’ Νούσιος), Λεμάνγκρ (65’ λ.τ. Παναγιώτου), Κανούλας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάρας (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νταβέλας (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκόλης, Κανίς, Καβουσάκης

Τα αποτελέσματα του Α΄ομίλου
Ηρακλής-ΑΕΛ 1-1

Βέροια-Τρίκαλα 1-0

Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β 0-3

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Πιερικός-Νίκη Βόλου 0-3

Ξάνθη-Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Θεσπρωτός-Καβάλα 7-0

Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας 1-0 (27/11)

Ρεπό: Ολυμπιακός Β

Η βαθμολογία (5η αγωνιστική)
1. Βέροια 13

2. Ξάνθη 10*

3. Νίκη Βόλου 9

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 9*

5. Ολυμπιακός Β’ 7**

6. ΑΕΛ 7*

7. Θεσπρωτός 6*

8. Πανσερραϊκός 6

9. Αλμωπός Αριδαίας 6

10. Ηρακλής 5

11. ΠΑΟΚ Β’ 5

12. Ολυμπιακός Βόλου 5

13. Πιερικός 4

14. Απόλλων Πόντου 4

15. ΑΟ Τρίκαλα 3*

16. Απόλλων Λάρισας 2*

17. Καβάλα 0*

* Έναν αγώνα λιγότερο

** Δύο αγώνεςλιγότερους

Η επόμενη αγωνιστική (6η)
ΑΕΛ – Βέροια

Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός

ΑΟ Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου

Απόλλων Λάρισας – Ηρακλή

Νίκη Βόλου – Ξάνθη

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός

Ολυμπιακός Β’ – Πανσερραϊκός

ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ