ΝΙΚΗ “ΧΡΥΣΑΦΙ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ

Με ένα πολύτιμο “διπλό” στις αποσκευές της, κατάφερε να φύγει η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα από την δύσκολη έδρα της Αγριάς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από το πρώτο λεπτό, καθώς και οι δυο ομάδες ήθελαν διακαώς τη νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με έναν πόντο 15 – 14 και τους Αμπελωνίτες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, οι παίχτες του Γ.Σ. Αμπελώνα μπήκαν πιο αποφασιστικά, διόρθωσαν την άμυνά τους και το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με 34 – 39.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο αγώνας απέκτησε ξέφρενο ρυθμό, με τους Αμπελωνίτες να παίρνουν μια διαφορά 10 πόντων, την οποία έχασαν μέσα σε 2 λεπτά, με τους παίχτες της Αγριάς να περνούν μπροστά με 2 πόντους και τους παίχτες του Αμπελώνα, μέσα σε λίγα λεπτά στο ίδιο δεκάλεπτο, να ξαναχτίζουν διαφορά 8 πόντων για το 47 – 55, που ήταν το σκόρ του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο, οι Αμπελωνίτες ήταν πιο ψύχραιμοι, ανταπεξήλθαν στην πίεση των γηπεδούχων και με κάποια μεγάλα καλάθια, διατήρησαν το προβάδισμα, για να έρθει το τελικό 61 – 68 και μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Ο Γ.Σ. Αμπελώνα την επόμενη αγωνιστική (5/12) υποδέχεται την ομάδα της Νίκαιας 2012, στο Λαρισινό ντέρμπι του Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ