ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης της κεραμοσκεπής – Σκληρή κριτική Ευαγγέλου για την πτώση τμήματος της κεραμοσκεπής

Με απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, δεν λειτούργησαν σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 το 3ο Δημοτικό και το 3ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας για λόγους ασφαλείας της σχολικής κοινότητας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έκτακτες οικοδομικές εργασίες, μετά την κατάρρευση τμήματος της κεραμοσκεπής.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας webex.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

«Τους αφήσαμε έτοιμη μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού και αυτοί άφησαν την σκεπή να πέσει» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου με αφορμή το συμβάν στο κτίριο του 3ου δημοτικού και του 3ου νηπιαγωγείου, ασκώντας σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ευαγγέλου επισημαίνει:

“Δεν έχουν τέλος τα όσα περνούν οι κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας από την ανικανότητα της δημοτικής αρχής Γάτσα-Καρανίκα να υλοποιήσει ακόμη και έργα με έτοιμες μελέτες και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να γινόμαστε μάρτυρες τραγικών γεγονότων , όπως η κατάρρευση της στέγης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, για το οποίο η δική μας δημοτική αρχή είχε έτοιμη μελέτη προκειμένου να αναβαθμιστεί το κτίριο ενεργειακά, αλλά και εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση της μελέτης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τρομοκρατημένοι οι γονείς έτρεχαν να πάρουν τα παιδιά τους από το Σχολείο, όπου ευτυχώς αν και υπήρξαν μεγάλες ζημιές από την κατάρρευση της στέγης και την πτώση υλικών, δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό.
Για άλλη μια φορά η ανικανότητα της παρούσας δημοτικής αρχής χτυπάει κόκκινο και πέρα από την παντελή αδιαφορία της για τις ανάγκες του τόπου, είναι πλέον επικίνδυνη για την ασφάλεια των ίδιων των πολιτών.

Πιστέψαμε ως παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ότι με την πάροδο των δύο χρόνων, κάποια πράγματα θα μπορούσαν ίσως να βελτιωθούν και να καλυτερεύσει η διοίκηση του δήμου μας.
Δυστυχώς οι κύριοι Γάτσας-Καρανίκας είναι ανίκανοι να ιεραρχήσουν οτιδήποτε έχει σχέση με την περιοχή και τις ανάγκες της.
Εκ του θεσμικού μας ρόλου πια είμαστε αναγκασμένοι να παρέμβουμε με όποιον τρόπο μπορέσουμε για να μην ζήσουμε χειρότερες καταστάσεις”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ