ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ: “ΑΝΟΣΤΟ” DEBATE ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΑΣΟΚ…

Πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν χθες το βράδυ το πολιτικό debate ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, περιμένοντας από τους Νίκο Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο,  Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Χρηστίδη να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να παρουσιάσουν πολιτικές θέσεις για την πορεία της χώρας και της κοινωνίας αλλά και να δείξουν τις προθέσεις τους για το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών.

Δυστυχώς όσοι το παρακολούθησαν δεν βγήκαν σοφότεροι με την ολοκλήρωσή του αφού οι 5 υποψήφιοι (απουσίαζε ο Γ. Παπανδρέου) κινήθηκαν σε χαμηλούς τόνους προτιμώντας να μιλήσουν αόριστα ΓΙΑ Όγια όλα τα μεγάλα ζητήματα ενώ αν και έκαναν όλοι επίκληση στην ενότητα δεν απέφυγαν να ρίξουν καρφιά ο ένας στον άλλο με τον κ. Λοβέρδο να πρωταγωνιστεί σε αιχμές τόσο κατά του απόντα Γ. Παπανδρέου όσο και κατά του Ν. Ανδρουλάκη τονίζοντας την αδυναμία του να εκπροσωπήσει το ΚΙΝΑΛ στη Βουλή λόγω της απουσίας του από αυτή αφού είναι ευρωβουλευτής.

Σε γενικές γραμμές παρά τις καινοτομίες που εφάρμοσε η ΕΡΤ στον τρόπο παρουσίασης του debate ήταν ένα άνοστο θέαμα με ολίγο αλάτι ΠΑΣΟΚ αφού όλοι οι υποψήφιοι έκαναν αναφορά σε αυτό και στις υποτιθέμενες “σοσιαλιστικές αξίες”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ