ΕΛΑΤΕΙΑ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Σ. ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ Τ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα του παραιτηθέντος Τοπικού Συμβούλου Ελάτειας κ. Θεοδώρου Ζάρρα, ο νυν Πρόεδρος της Κοινότητας Ελάτειας κ. Ιωάννης Ζάρρας δηλώνει:

“Τι κασίδα είναι αυτή που σας πιάνει κάθε τρεις και λίγο να βγαίνετε σαν τον κούκο από το πορτάκι για να κάνετε ανακοίνωση για τα ίδια και τα ίδια. Η ιστορία τώρα γράφει έργα και ημέρες νέας δημοτικής Αρχής κ Γιώργου Μανώλη και βέβαια το έργο που αναφέρεστε θα το κάνει η νέα δημοτική Αρχή, όπως έκανε και θα κάνει και άλλα γιατί απλά δεν “προκάνατε” εσείς εννέα (9) χρόνια.

Αφού θέλετε, να μαθαίνουν οι δημότες τα του δήμου, γιατί δεν αναφέρεται και τα έργα που κάνατε στη θητεία των εννέα (9) χρόνων στην Ελάτεια; και μιας και το εν λόγω έργο αφορά το χωριό μου, θα απαριθμήσω τα πραγματικά έργα που πραγματοποιήσατε στην Ελάτεια.

1ον Στα χρόνια σας κάνατε αντικατάσταση έναν αγωγού σιδερένιων σωλήνων με υπόγειο λάστιχο 150 μέτρα αντί όλου που ήταν 800 μέτρα, διότι αρκούσαν αυτά τα μέτρα να καλύψουν 2-3 άτομα που σας ψήφιζαν.

2ον Καταφέρατε και επαναλάβατε το ίδιο λάθος, εισηγηθήκατε και επιτρέψατε την εγκατάσταση στάβλου δίπλα στο χωριό (με τα γνωστά αποτελέσματα τα οποία γνωρίζετε), τη στιγμή που το χωριό είχε ανάλογο προηγούμενο στο παρελθόν με γουρούνια, γεγονός το οποίο οι άξιοι συνεργάτες σας, κ. Κολλάτο, το γνώριζαν. Αυτό και αν δε λέγεται προσπάθεια συγκομιδής φηφαλακίων (όπως βγαίνει και διατείνεται ένα μεγαλοστέλεχος της παράταξής σας ανά καιρούς), με το χειρότερο τρόπο θα συμπληρώσω εγώ.

Αυτά ήταν τα έργα σας στην Ελάτεια εννέα (9) χρόνια, για να γνωρίζουν οι δημότες.

Τώρα το γιατί δεν κάνατε, αναρωτιέμαι από αδιαφορία; από ανικανότητα; από κακή ενημέρωση των “άξιων” συνεργατών σας; Ακούστε λοιπόν.

Καθημερινότητα μηδέν, πάρκα – αλσύλλια, ρέματα εγκαταλελειμμένα επί σειρά ετών (ακαθάριστα και ακλάδευτα).

Πομόνες ύδρευσης, διαλυμένες πόρτες πεταγμένες, στελέχη τρύπια, ποιος ξέρει πόσα χρόνια, με αποτέλεσμα να μη φθάνει το νερό τα καλοκαίρια και να μη ξέρουμε το λόγο. Ένας υπεύθυνος της ΔΕΥΑΤ δεν μπήκε στον κόπο να στείλει κάποιον να μετρήσει και να δει τι συμβαίνει. Στη δεξαμενή ύδρευσης η οποία είναι και πρόσφατα κατασκευασμένη (επί αείμνηστου Ζήση Λιούπα) άνθρωπος δεν ήταν δυνατόν να έχει πρόσβαση από τις βατσουνιές.

Δεν την καθαρίσατε ποτέ!!!

Και από την άλλη η ΔΕΥΑΤ χρεωμένη στο Θεό. Βέβαια η απάντηση σε όλα αυτά, από τα στελέχη σας στην Ελάτεια κ. Κολλάτο είναι, “δεν υπήρχε πρόεδρος;”.

Αυτό και αν είναι υποκρισία και το γνωρίζατε καλά πως λειτουργούσε. Αλλά είπαμε να γνωρίσουν και οι δημότες, έτσι είναι το σωστό και δίκαιο. Λοιπόν εδώ στην Ελάτεια είχαμε το σύστημά των δύο (2) “προέδρων” και ενός “αντιδημάρχου” φυσικά μη εκλεγμένους, λειτουργούσαν κατά το δοκούν και πάντα για το συμφέρον της παράταξής σας, μη δίνοντας τη δυνατότητα στο νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο να λειτουργήσει.

Αυτά ήταν τα έργα σας και τα χαΐρια σας στο χωριό μου, πουν αν τα ζυγίσουμε, αντίβαρο έχουν το αποτέλεσμα που πήρατε στις εκλογές και θα το ξαναεισπράξετε σίγουρα.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ