ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο με τον τίτλο ” Μαθηματικά για διαγωνισμούς Δημοτικού” παρουσιάζεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.
Συγγραφείς του δύο μαθηματικοί με σημαντικό ερευνητικό και επιστημονικό έργο και παρουσιάσεις σε συνέδρια και ημερίδες.

Ο αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Νίκος Ζέρβας και ο κ. Άγγελος Παπαϊωάννου.
Το βιβλίο , όπως εύγλωττα μαρτυρά ο τίτλος του είναι ένα καινοτόμο και πρωτότυπο εκδοτικό εγχείρημα , πολύ χρήσιμο σε μαθητές του Δημοτικού που αγαπούν τα Μαθηματικά και συμμετέχουν αθρόα τα τελευταία χρόνια στους διαγωνισμούς που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και άλλοι επιστημονικοί φορείς.

Για το συγγραφικό εγχείρημα των κ.κ. Ζέρβα και Παπαϊωάννου θα μιλήσουν οι:

Γιάννης Εμμανουήλ, καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ , κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Βασίλης Γερογιάννης, καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων .

Κώστας Καραμπάτσας, πρόεδρος Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και μέλος του κεντρικού Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων , τις εκδόσεις ” Διηνεκές” και με την ευγενική υποστήριξη του βιβλιοπωλείου ” Καλτσάς” .

Το συντονισμό των παρουσιάσεων θα κάνει η κ. Πόπη Αναγνωστοπούλου, στέλεχος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Λάρισας.

Για αυτονόητους λόγους που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας , η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσες και όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, σύμφωνα με τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ