ΤΟ FASHION CITY OUTLET ΦΩΤΑΓΩΓΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του ανάβει το ερχόμενο Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα το εορταστικά στολισμένο Fashion City Outlet, σε μια γιορτή ντυμένη με ήχους πιάνου και με εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, αλλά και για τους μεγάλους που έχουν την ανάγκη να νιώσουν και πάλι παιδιά.

Το φετινό δέντρο του Fashion City Outlet είναι το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς είναι στολισμένο αποκλειστικά με αστέρια ευχών του συλλόγου “Make A Wish”, του οργανισμού που από το 1980 εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Υποστηρίζοντας ενεργά τον σύλλογο “Make A Wish”, το Fashion City Outlet θα φιλοξενήσει παράλληλα και ειδικό περίπτερο με εθελοντές του “Make A Wish” Λάρισας, για ένα διήμερο, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Στο περίπτερο που θα βρίσκεται δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, θα μπορεί όποιος θέλει να προμηθεύεται τα αστεράκια των ευχών που πουλάει κάθε χρόνο το “Make A Wish” για να ενισχύσει το έργο του. Οι πελάτες του Εκπτωτικού Κέντρου θα μπορούν είτε να πάρουν τα αστεράκια για το δέντρο του σπιτιού τους, είτε να προσθέσουν ένα στολίδι με την ευχή τους στο δέντρο του Fashion City Outlet!

Το αγαπημένο εκπτωτικό κέντρο ολόκληρης της Θεσσαλίας έχει στολιστεί γιορτινά από άκρη σε άκρη και σε διάφορα σημεία του έχουν δημιουργηθεί ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες γωνιές, που εξάπτουν την φαντασία και απογειώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα και την χαρά των εορτών.

Οι διάφορες δραστηριότητες για την περίοδο των εορτών θα ξεκινήσουν από τις 17 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, θα διασκεδάζουν τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους, επισκέπτες του εκπτωτικού κέντρου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία, οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα και με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται από την πολιτεία.

Το Fashion City Outlet λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας ως εξής:

Εμπορικά Καταστήματα

Καθημερινές 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 20:00

Εστιατόρια & Καφέ
12:00 – 22:00 – Ανοικτά και Κυριακές
Mikel Coffee 09:00-21:00

BAZAAR CASH & CARRY
Καθημερινές 07:00 – 21:00
Σάββατο 07:00 – 20:00

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ VOLTA FUNTOWN
Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ VILLAGE CINEMAS
Καθημερινά 19.30 (1η προβολή) – 22.30 (τελευταία προβολή)

Fashion City Outlet
4οχλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα
www.fashioncity-outlet.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ