ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Σειρά επισκέψεων σε Υπουργεία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Το διήμερο που παρέμεινε στην Αθήνα συναντήθηκε αρχικά με τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνο Αραβώση, όπου για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος μετέφερε τα αιτήματα και την αγωνία των καστανοπαραγωγών, που δραστηριοποιούνται στην Κοινότητα Αμπελακίων, τονίζοντας ότι επιτέλους πρέπει να τροποποιηθεί η παράγραφος 5 του άρθρου 102 Ν. 4685/2020, όπως αναφέρεται και στο σχετικό υπόμνημα που έχει κατατεθεί.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευαγγελία Γκόγκου. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπου ο δήμος έχει καταθέσει ώριμες μελέτες και αναμένει την ένταξη σημαντικών έργων σε ένα ευρύ πεδίο.

Η επόμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΚτΥπ Α.Ε. κ. Αθανάσιο Γιάνναρη. Το θέμα που τέθηκε από τον Δήμαρχο στον κ. Γιάνναρη ήταν η αναγκαιότητα επίλυσης των θεμάτων που χρονίζουν στα σχολεία του Δήμου και πιο συγκεκριμένα η συντήρηση και η ανακατασκευή των υφιστάμενων υποδομών.

Ο Δήμαρχος εισέπραξε θετικό κλίμα και ανταπόκριση από τις ανωτέρω συναντήσεις, δηλώνοντας ότι:”Θεωρώ, σύμφωνα πάντα με τις απαντήσεις και δεσμεύσεις που λάβαμε, πως στο επόμενο χρονικό διάστημα τα θέματα που συζητήθηκαν και απασχολούν το δήμο μας θα έχουν δρομολογηθεί προς όφελος των συμπολιτών μας”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ