ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση – κάλεσμα των ΣΥΝΕΚ

Μετά και την άρνηση της ΠΕΚ να προχωρήσει το σωματείο σε εκλογές (η ΔΑΚΕ το δήλωσε δια των εκπροσώπων της Φούντα, Μαλάκο, Μπατσίλα), οι ΣΥΝΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ενημερώνουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες πως καλούμε σε συλλογή υπογραφών με βάση το ΑΡΘΡΟ 21 του Καταστατικού της ΕΛΜΕ Λάρισας, το οποίο αναφέρει:

«Αι έκτακται Γενικαί Συνελεύσεις συγκαλούνται οσάκις το Διοικητικόν Συμβούλιον κρίνει επάναγκες ή τη αιτήσει του 1/5 των τακτικών μελών».
Οι υπογράφοντες ζητάμε να πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λάρισας την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18:00 στο 6ο ΓΕΛ και σε περίπτωση μη απαρτίας, δεύτερη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο 6ο ΓΕΛ, με θέμα ημερήσιας διάταξης τον προσδιορισμό της ημερομηνίας Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και των εκλογών της ΕΛΜΕ Λάρισας, με βάση το ΑΡΘΡΟ 21 του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσουμε σε εκλογές είναι αυτός. Ούτε αποκρύπτοντας την πρόβλεψη του καταστατικού, ούτε κρύβοντας πίσω από κείμενα αγνώστων αποστολέων τις προθέσεις μας, ούτε μαζεύοντας υπογραφές που απλά λένε πως θέλουμε να γίνουν εκλογές και δεν έχουν καμιά χρησιμότητα.
Σας καλούμε να πάρετε την πρωτοβουλία στα σχολεία σας να μαζέψετε υπογραφές και να τις φέρετε την Τετάρτη 8/12 στο 6ο ΓΕΛ στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ