Η Π.Α.Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS (φωτο – βιντεο)

Αναστάτωση στην ομάδα και στο χωριό λόγω της απόφασης της δημοτικής αρχής να ανακατασκευάσει τον χορτοτάπητα του γηπέδου που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα εν μέσω ποδοσφαιρικής σεζόν

Σφόδρα ενοχλημένοι με την απόφαση της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου να προχωρήσει ανεξήγητα σε ξήλωμα του τάπητα του γηπέδου στα Δένδρα είναι η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Κεραυνός, οι ποδοσφαιριστές και κάτοικοι του χωριού που θεωρούν ότι αυτή η ενέργεια εν μέσω ποδοσφαιρικής σεζόν και στην αρχή του χειμώνα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει όταν μάλιστα το γήπεδο είναι σε άριστη κατάσταση όπως επισημαίνουν.

Σε επιστολή τους προς το paidis.com αναφέρουν τα εξής:

“Το προεδρείο της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές καθώς και η πλειονότητα των κατοίκων είναι ανάστατοι. Ο λόγος είναι ότι η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου η οποία διαπρέπει στη Β’ ερασιτεχνική της ΕΠΣΛ επί σειρά ετών, καλείται εν μέσω αγωνιστικής περιόδου με απόφαση της δημοτικής αρχής Τυρνάβου και χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση να προβεί σε ανακατασκευή του τάπητα του γηπέδου, όποιος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Αποτέλεσμα αυτού κατόπιν υπόδειξης του Δήμου Τυρνάβου η ομάδα να εξαναγκάζει να προπονείται στο γήπεδο της Ροδιάς και οι αγώνες να γίνονται στο γήπεδο Τυρνάβου.

Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι άτοπο να μετακινούνται 26 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων πολλοί από αυτούς είναι ανήλικοι, να διανύουν 40χλμ για κάθε προπόνηση και αγωνιστική πράγμα που καθιστά κοστοβόρα ή και αδύνατη τη μετακίνηση τους, αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Να τονιστεί ότι οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται στις 19.30 καθότι αρκετοί από τους παίχτες είναι εργαζόμενοι και το γήπεδο των Δένδρων διαθέτει προβολείς.

Σημείωση:
Οι παίχτες της ομάδας και το Δ.Σ. είναι έτοιμοι να παραιτηθούν με αποτέλεσμα να διαλυθεί η ποδοσφαιρική ομάδα και να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα προς γνώσιν του κοινού και της δημοτικής αρχής.
Ευχαριστούμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ