ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ 58ΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΠΟΥ

Συγκλονισμένη είναι σήμερα η κοινωνία της Αγιάς και η εκπαιδευτική κοινότητα σε όλο τον νομό Λάρισας για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ελένης Τσάπου που δίδασκε μαθηματικά στο 1ο ΕΠΑΛ Αγιάς και η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η κηδεία της άτυχης 58χρονης εκπαιδευτικού θα γίνει σήμερα Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 3 μ.μ. στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Αγιά.

Στο άγγελμα του θανάτου της ο σύλλογος εκπαιδευτικών του σχολείου εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Η εκπαιδευτική κοινότητα του ΕΠΑΛ Αγιάς θρηνεί. Διεύθυνση, Σύλλογος Διδασκόντων, Μαθητές και Κηδεμόνες εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την τραγική απώλεια της εκπαιδευτικού του σχολείου μας κ. Τσάπου Ελένης.

Η Ελένη, η μαθηματικός του σχολείου μας, ήταν εξαίρετη συνάδελφος και άνθρωπος. Η απώλεια της αφήνει κληρονομιά την ενεργητικότητα της, το ένθερμο και έμπρακτο ενδιαφέρον για το σχολείο της, τη δίψα της για ζωή. Η απώλεια της είναι ακόμη πολύ νωπή και μας πονάει όλους. Η Ελένη διέθετε ένα σπάνιο δυναμισμό, ο οποίος μας έκανε να πιστεύουμε ότι θα κατόρθωνε να ξεπεράσει τη δοκιμασία αυτή. Διαψευστήκαμε. Διαπιστώσαμε έμπρακτα ότι το δώρο της ζωής δεν είναι δεδομένο. Η Ελένη ήταν άξια συνάδελφος, σύζυγος, μάνα.

Με το παρόν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Αγιάς εκφράζουν τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.
Θα μας λείψει. Θα τη θυμόμαστε για πάντα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Αγιάς