ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΚ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μέλος Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών

Οι Παρεμβάσεις κινούνται και θα κινούνται με βάση τα συμφέροντα του κλάδου. Δεν είμαστε εμείς που στηρίξαμε κόμματα που έφεραν την χώρα εδώ που βρίσκεται , ούτε ως συνδικαλιστές λειτουργήσαμε με βάση το ρουσφέτι.

Η παράταξη της ΠΕΚ (ΠΑΣΟΚ) μπορεί αν θέλει να κοιτάξει στον καθρέφτη για να δει μια τέτοια παράταξη και ας εξηγήσει στον κλάδο πως γίνεται να συμμετέχουν τα μέλη της σε εκλογές με χιλιάδες ψηφοφόρους  και να αρνείται το δικαίωμα αυτό στα μέλη ενός σωματείου? Εκλογές μάλιστα δια ζώσης ( εδώ οι ηλεκτρονικές δεν παίζουν γιατί κανείς τους δεν τις εμπιστεύεται !!) ενώ  για τα σωματεία  η ΠΕΚ συμφωνεί στις ηλεκτρονικές! Υπάρχει άραγε ντροπή στις τάξεις των συνδικαλιστών της ΠΕΚ?

Επίσης για τα προβλήματα που καταγράφει η ΠΕΚ μήπως να μας προτείνει και κάποια συγκεκριμένη κίνηση για το σωματείο?  Ο συνδικαλισμός σας μοιάζει με δημοσιογραφική ενημέρωση και τίποτα περισσότερο και μάλιστα λίστας Πέτσα ,όταν είστε στην εξουσία!!!

Ο κλάδος δε νομίζουμε ότι έχει ανάγκη από εκθέσεις ιδεών αλλά από νικηφόρους αγώνες. Χρειάζεται συνδικαλιστές που μάχονται και όχι κηφήνες αργόσχολους που χρησιμοποιούν το συνδικάτο για να υφαρπάξουν καμιά θέση μόλις γίνει κυβέρνηση το κόμμα τους. Δεν πέρασαν δα και πολλά χρόνια που υπήρξατε συνδικαλιστές κυβερνητικοί, δεν έπαθε όλος ο κλάδος Αλτσχάιμερ ξαφνικά.

Ψηφίστε λοιπόν αρχηγό στο κόμμα σας και ελάτε να ψηφίσουμε και στο σωματείο, όπως ορίζει το καταστατικό μας. Εκτός και αν προτιμάτε την “θαλπωρή” του διορισμού σας από το πρωτοδικείο, εμείς πάντως δεν θα συναινέσουμε σε αυτό τον ξεπεσμό!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ