ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΤΗ ΧΩΡΑ – ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

Μήνυμα-κάλεσμα για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, απευθύνει η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία, προτάσσοντας το σύνθημα « Ψηφίζουμε, Αλλάζουμε, Κερδίζουμε!» ,επισημαίνει τα εξής :

«Η διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, για την κεντροαριστερά στη χώρα μας .

Στην  εποχή της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης, της ανέχειας, της ανεργίας και της ακρίβειας που μαστίζει τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, είναι πλέον φανερό ότι αποτελεί μονόδρομο η εφαρμογή πολιτικών που θα στηρίξουν τους αδύναμους, θα επικεντρώσουν στην απασχόληση των νέων μας, θα διασφαλίσουν το ελάχιστο εισόδημα αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους και θα αποτρέψουν την ερημοποίηση της περιφέρειας.

Αυτές οι πολιτικές, απαιτούν όραμα, έμπνευση, αξιακό κώδικα που δεν κάνει εκπτώσεις και  ιστορικές παρακαταθήκες που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον

Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει το λαό και την πατρίδα και κατάφερε να φέρει τις μεγάλες αλλαγές που η χώρα χρειάστηκε και δεν δίστασε να συγκρουστεί, για να αλλάξει τα κατεστημένα της εποχής.

Μέσα από μια πορεία με σπουδαίο έργο, με λάθη, αστοχίες και ατολμίες, τώρα πια , με ωριμότητα και σύνεση, θέτει ξανά τον εαυτό του στις υπηρεσίες του λαού μας, που χρειάζεται τον αυθεντικό εκφραστή του ξανά.

Με το ΠΑΣΟΚ στην καρδιά  και στο μυαλό, δίνουμε σήμερα δύναμη στο Κίνημά μας, για να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή.

Σήμερα ψηφίζουμε όλοι, όσοι νοιαζόμαστε για την κεντροαριστερά , για τη χώρα και το λαό της.

Τιμάμε αυτούς που ήταν πάντα εδώ,  αυτούς που έμειναν στα εύκολα και στα δύσκολα

Με πολιτική φιλία, συντροφικότητα και αγάπη,  για όλους τους υποψήφιους Προέδρους-συντρόφους μας, ανεξάρτητα από τις προσωπικές μας επιλογές  

Σήμερα Ψηφίζουμε, Αλλάζουμε, Κερδίζουμε !»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ