ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ – ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ – ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΛ. Μένει μέχρι να φύγει ο Ηλίας Φυντάνης από τον πάγκο της ΑΕΛ. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (6/12). Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα και έκανε λόγο για ανυπαρξία των ξένων ποδοσφαιριστών.

Αποκάλυψε δε πως έχει ήδη μιλήσει με ξένους και Έλληνες προπονητές, ωστόσο, δεν τον έπεισαν πως μπορούν να αναλάβουν το πρότζεκτ της ΑΕΛ και να προωθήσουν τα ελληνικά ταλέντα.

Όπως ανέφερε ο Κούγιας, η ΑΕΛ θα συνεχίσει με τον Φυντάνη στον πάγκο. Υποστήριξε πάντως ότι δεν του θυμίζει τον προπονητή της προηγούμενης θητείας του και παραδέχθηκε πως εάν βρει άλλον τεχνικό που να ταιριάζει στην φιλοσοφία του, θα τον αντικαταστήσει.

Επιβεβαίωσε ακόμη ότι ο Παναγιώτης Συμελίδης «τελείωσε» από την ΑΕΛ καθώς μετά τον αγώνα με την Βέροια, ο ποδοσφαιριστής τόνισε ότι δε θέλει να είναι στην αποστολή της ομάδας όσο ο Φυντάνης είναι προπονητής!

Παράλληλα αναφέρθηκε στα χρέη που ανέρχονται -μεταξύ άλλων- στο 1 εκατ. ευρώ και είναι διακανονισμένα σε 100 δόσεις στην Εφορία, ενώ υπογράμμισε πως εάν βρεθεί κάποιος με οικονομικές δυνατότητες που τον πείσουν, τότε θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

mikriliga.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ