ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με την συμμετοχή των μελών του και την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκε τστο 303 ΠΕΒ, η Εκλογοαπολογιστικη Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Λάρισας, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου.

Τον απολογισμό του πλουσίου έργου του Συλλόγου, έκανε ο Προέδρος Απόστολος Σκορδούλης, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και ενημέρωσε αναλυτικά το Σώμα για την πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα που είχε το Σωματείο τα τελευταία έτη, αναδεικνύοντας την δυναμική του Συλλόγου.

Καινοτόμο σημείο της Συνέλευσης, ήταν ότι η ομιλία του Προέδρου καθ’ όλη τη διάρκεια της, συνοδευόταν από συγχρονισμένη παρουσίαση διαφανειών (με χρήση λογισμικού παρουσιάσεων και βιντεοπροβολέα), η οποία περιείχε οπτικό υλικό από τις δράσεις και τις παρεμβάσεις του Συλλόγου, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τον κατάλογο με τις δράσεις του.

Δυναμικό παρόν στην διαδικασία έδωσαν ως καλεσμένοι του Συλλόγου, το Προεδρείο της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Κονίδα Αθανάσιο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιαλαμά Παναγιώτη, οι οποίοι ενημέρωσαν τους Συναδέλφους για διάφορα θέματα που αφορούν το Πολιτικό Προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας σε επίπεδο Ομοσπονδίας, ενισχύοντας περισσότερο την εξαιρετική συνεργασία του Συλλόγου με την Ομοσπονδία.

Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην παραπάνω διαδικασία και τους θυμίζουμε ότι το Σωματείο θα είναι πάντα δίπλα τους για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί, χωρίς να τους προδώσει ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ