ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΓΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ

Ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ Λάρισας

Καλούμε τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας καθώς και όλους τους/τις εκπαιδευτικούς, την Τετάρτη 8/12, ώρα 18:00 να παραβρίσκονται στο 6ο ΓΕΛ.

Εκεί θα παραδώσουμε τις υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί για διενέργεια ΓΣ η οποία θα αποφασίσει τελικά για τις εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας.

Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως όλοι είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν το Καταστατικό του σωματείου.

Η ΓΣ είναι ανώτερο όργανο του ΔΣ και η απόφασή της για τη διενέργεια εκλογών ακυρώνει στην πράξη την κατά πλειοψηφία απόφαση του ΔΣ.

Ενημερώνουμε επίσης πως ως παράταξη δε συμφωνήσαμε στην πραγματοποίηση της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ. Δυστυχώς οι υπόλοιπες παρατάξεις προχώρησαν στη συνεδρίαση.

Λέμε απλά και κατανοητά πως αν μια ακόμη παράταξη δε συναινούσε στη συνεδρίαση, αυτή δε θα είχε γίνει. Και δε θα είχε παρθεί η απόφαση για τη μη διενέργεια εκλογών. Τη στιγμή που όλες οι παρατάξεις γνωρίζουν πως συγκεντρώνονται υπογραφές με αίτημα για ΓΣ. Γιατί δεν περίμεναν την Τετάρτη; Προς τι τόση βιασύνη; Οι απαντήσεις νομίζουμε περιττεύουν.

Να ανατρέψουμε την απόφαση για μη διενέργεια εκλογών, υπογράφοντας όλοι και όλες το κείμενο – κάλεσμα σε ΓΣ.

Καλούμε τις παρατάξεις που τοποθετούνται θετικά στη διενέργεια εκλογών να συμβάλλουν σε αυτό.

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα πως ο μόνος δρόμος να γίνουν εκλογές είναι με βάση το άρθρο 21 του Καταστατικού. Τα υπόλοιπα έγιναν μάλλον για το θεαθήναι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ