ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ

Κάλεσμα της κίνησης υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου νομού Λάρισας ενόψει της εκλογής προέδρου στο ΚΙΝΑΛ την Κυριακή

Φίλες και φίλοι
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου δίνουμε με πίστη και αποφασιστικότητα τη νικηφόρα μάχη για τις ιδέες και τις αρχές μας.
Με την ψήφο μας, δίνουμε στον Γιώργο Παπανδρέου ισχυρή εντολή να φτιάξει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που οραματιζόμαστε. Μια παράταξη με προοδευτική φυσιογνωμία και ξεκάθαρο προσανατολισμό.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ιστορικότητας των στιγμών, επιλέγουμε, με την ψήφο μας, ένα Κίνημα Αλλαγής των ανοιχτών οριζόντων και όχι των κλειστών μηχανισμών.
Την Κυριακή αποφασίζουμε όχι μόνο για την ιδεολογική μας ταυτότητα αλλά και για την παρουσία μας στη Βουλή, για τη δυνατότητα να μιλήσουμε στην καρδιά και το μυαλό εκατομμυρίων συμπολιτών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο ηγέτης των μεγάλων αλλαγών που μεταμόρφωσαν τη λειτουργία του κράτους, ενίσχυσαν τη διαφάνεια και την αξιοπιστία των θεσμών.
Έρχεται με ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις, που απαντούν στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής. Έχει μιλήσει με σαφήνεια για την ανάγκη υπογραφής ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου με τους πολίτες και έχει την εμπειρία και την ικανότητα να το πραγματώσει.

Στον αντίποδα, υπάρχει μια πρόταση που προσομοιάζει σε έκθεση ιδεών. Δίχως καθαρές θέσεις, δίχως ουσιαστικές δεσμεύσεις για την πολιτική μας ταυτότητα και για τον δρόμο που θα ακολουθήσει η παράταξη.

Απέναντι στη δημιουργική ασάφεια και την επίκληση της νεότητας, ως μιας αυτοεκπληρούμενης προφητείας, ο Γιώργος Παπανδρέου προτάσσει τις προοδευτικές του ιδέες, την εμπειρία, τη γνώση. Απαντάει με την αποφασιστικότητα, που έδειξε και στο παρελθόν, να συγκρουστεί με το πελατειακό μοντέλο διακυβέρνησης και με καθεστηκυίες πρακτικές, που στέλνουν τους νέους μας στο εξωτερικό και χιλιάδες πολίτες στη φτωχοποίηση και το περιθώριο.

Η σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει, τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει και στην Ελλάδα, ως απάντηση στο κοινωνικό αίτημα για περισσότερη δημοκρατία, για μια δικαιότερη κοινωνία με ισονομία, διαφάνεια, λογοδοσία.

Την Κυριακή με την ψήφο μας επιλέγουμε όχι μόνο τον πρόεδρο του τρίτου κόμματος της Βουλής αλλά και τον ηγέτη που θα οδηγήσει την παράταξη στο μέλλον, τον εν δυνάμει πρωθυπουργό της χώρας.

Την Κυριακή δεν περισσεύει κανείς. Θα είμαστε όλοι εκεί. Με τον Γιώργο Παπανδρέου για τη μεγάλη νίκη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ