ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΩΝ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Ολυμπίας. Πρόκειται για έναν άνδρα 34 ετών και μια γυναίκα 29 ετών, και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο αδερφός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την αδερφή του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το διαμέρισμα όπου διέμεναν, τα δύο αδέρφια ανήκει σε πολυκατοικία στην οποία μένει ο πατέρας, και ο τρίτος αδερφός τους, ο οποίος φέρεται ότι τους βρήκε νεκρούς και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση.

Πριν 7 μήνες είχε πεθάνει η μητέρα τους

Σύμφωνα με όσα είπαν γείτονες στο in.gr, που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, πριν από περίπου 7 μήνες, είχε πεθάνει η μητέρα τους από καρκίνο.

«Τα δύο παιδιά που βρέθηκαν νεκρά ήταν άνεργα, ο τρίτος αδερφός εργάζεται», είπαν γείτονες που δήλωσαν έκπληκτοι από τις εξελίξεις.  Όπως είπαν στην οικογένεια δεν έδειχνε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αντίθετα, «ήταν πολύ καλή οικογένεια, όλοι ήταν εργατικοί», «ο πατέρας έδωσε μάχη για να μεγαλώσει τα παιδιά», και «όλοι φρόντιζαν μέχρι τελευταία στιγμή την καρκινοπαθή μητέρα».

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν τα δύο αδέλφια φέρεται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι.

tanea.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ