ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Θ. ΠΛΕΥΡΗΣ

Θα μιλήσουν σε επιχειρηματική ημερίδα του ΣΘΕΒ με θέμα: «Πανδημία: Υγεία, Κοινωνική Ανάπτυξη και Οικονομία. Μετά την καταιγίδα, τί;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ και Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νίκος Βέττας καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, θα παραστούν και θα συμμετέχουν ως κύριοι ομιλητές στην επιχειρηματική ημερίδα που διοργανώνει ο ΣΘΕΒ, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στη Λάρισα (Ξενοδοχείο Larissa Imperial).

Σύντομο βιντεοσκοπημένο μήνυμα θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σε μία περίοδο όπου οι εξελίξεις της πανδημίας είναι στο επίκεντρο, στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι μεγάλες προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας και τα σημεία εκείνα που αποτελούν πηγή αισιοδοξίας αλλά και προβληματισμού για το μέλλον του επιχειρείν και της οικονομίας στη Θεσσαλία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία ομιλητών και συμμετεχόντων, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν χορηγικά:
Μεγάλοι Χορηγοί. Alfa Wood Group, Animus Πολυιατρείο, Cougar Sport, Cosmos Aluminium Α.Ε., Eurolife FFH, Logon Α.Ε.- Εφαρμογές Πληροφορικής για Επιχειρήσεις, ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε., ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
Χορηγοί. BM CERT, BMW Παπαδόπουλος Α.Ε., Eurobank, Pasteque Electronics & Computer Systems, ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε., Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.
Υποστηρικτές. D3, Health Hub, Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ