ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Θ. ΠΛΕΥΡΗΣ

Οι δύο υπουργοί μίλησαν σε ημερίδα του ΣΘΕΒ για την επόμενη ημέρα

Τι βεβαιότητα ότι η χώρα μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της τόσο σε οικονομικό όσο και σε υγειονομικό επίπεδο εξέφρασαν σήμερα από τη Λάρισα οι υπουργοί Ανάπτυξης και Υγείας Αδ. Γεωργιάδης και Θ. Πλεύρης αντίστοιχα μιλώντας στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΘΕΒ με θέμα “Πανδημία: Υγεία Κοινωνική Ανάπτυξη και Οικονομία. Μετά την πανδημία τί;”.

Στην ημερίδα απηύθυνε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ενώ πέραν των δύο υπουργών εισηγήσεις ανέπτυξαν ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλης, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός και ο Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ και Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νίκος Βέττας.

Σκοπός των διοργανωτών ήταν να παρουσιαστούν οι μεγάλες προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας και τα σημεία εκείνα που αποτελούν πηγή αισιοδοξίας αλλά και προβληματισμού για το μέλλον του επιχειρείν και της οικονομίας στη Θεσσαλία. Αλλωστε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ στην εισήγησή του στάθηκε ιδιαίτερα σε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να ληφθούν από την πλευρά της κυβέρνησης ώστε να υπάρξει ανοικτό πεδίο δράσης για τις επιχειρήσεις. Η σημερινή ημερίδα ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στα θύματα της πανδημίας ύστερα από πρόταση του κ. Νταβέλη.

Δείτε το τί ειπώθηκε στη σημερινή ημερίδα από το 1.33.00 του παρακάτω βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ