ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΟΑΣΝΛ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ

Η ΕΟΑΣΝΛ καλεί τους αγρότες των οποίων κόβεται η συνδεδεμένη ενίσχυση σε μια σειρά προϊόντα του Νομού, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μετά τις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα και την πίεση που ασκούν στην Κυβέρνηση, την συνάντηση με το υπουργείο στο οποίο τέθηκε μετ’ επιτάσεως το αίτημα για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις είμαστε ένα βήμα από την οριστική και θετική κατάληξη.

“Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για τον καθένα, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και με την μαζική και δυναμική συμμετοχή στην αυτοκινητοπομπή που θα καταλήξει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να στείλουμε ξεκάθαρα το μήνυμα:
Οι συνδεδεμένες ενισχύσεις θα διατηρηθούν σε όλα τα προϊόντα για όλη την περίοδο της νέας ΚΑΠ ως το 2027! Απόφαση συμμετοχής έχει πάρει και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος πρώην Δήμου Νέσσωνα και Ελάτειας και καλεί τους αμυγδαλοπαραγωγούς της περιοχής σε μαζική συμμετοχή.

Να μην λείψει κανείς – στέλνουμε μαχητικό μήνυμα – θα νικήσουμε!”, τονίζεται στην ανακοίνωση – κάλεσμα της Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου Αγιάς θα συγκεντρωθούν στις 6 το απόγευμα στον ΓΑΛΑΞΙΑ στην είσοδο της πόλης και με αυτοκινητοπομπή θα κατευθυνθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ