ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Ω. ΛΑΡΙΣΑΣ

Την ανάγκη να πέσει άπλετο φως στη διαδικασία επιλογής προσωπικού στο ΔΩΛ, τονίζουν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ωδείου οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” Ελ. Ξυνοπούλου και Αθ. Δρυστέλλας που είναι και μέλη του δ.σ. του ΔΩΛ. Στην επιστολή τους αναφέρουν:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινούνται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δημοσιεύματα, το περιεχόμενο των οποίων αφήνει σαφείς υπόνοιες για ενδεχόμενες παρατυπίες στη διαδικασία προσλήψεων εργαζομένων στο ΔΩΛ τα προηγούμενα χρόνια. Η αίσθηση «σκανδάλου» προσβάλει βάναυσα το κύρος του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ενός πολιτιστικού οργανισμού με 90 και πλέον έτη ιστορίας, με σημαντικότατη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο της πόλης μας, όχι μόνο της χώρας αλλά και διεθνώς.

Σας καλούμε να δώσετε άμεσα και δημόσια απαντήσεις με στοιχεία και επιχειρήματα σε όσα αιωρούνται προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος του ΔΩΛ. Η αδράνειά σας θα αποτελέσει θρυαλλίδα αρνητικών εξελίξεων με μοναδικό θύμα το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Με εκτίμηση
Τα μέλη του Δ.Σ του ΔΩΛ
Δημοτικοί Σύμβουλοι παράταξης
‘’ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ’’
ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΝΑ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΥΣΤΕΛΛΑΣ”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ