ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ F4 ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ανακοίνωση του δήμου Τυρνάβου ενόψει της διοργάνωσης

Σήμερα, 10-12-2021, ο κ. Πατσιαούρας Αστέριος, Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδος, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της επικείμενης διοργάνωσης των τελικών αγώνων του F4 βόλεϊ νεανίδων της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρισης κεντρικής Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στον Αμπελώνα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αποφασίστηκε ο Δήμος Τυρνάβου να βραβεύσει τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Νικόλαο Λιούπα και τον εντεταλμένο σύμβουλο περιφερειακών έργων κ. Στέλιο Δημοτσιο. Ο Δήμος Τυρνάβου και η ΕΣΠΕΚΕΛ διαπίστωσαν ότι υπάρχει πλήρης ετοιμότητα όσον αφορά τη διοργάνωση επιβεβαιώνοντας το άριστο κλίμα συνεργασίας.

Στη συνάντηση παρέστησαν, πέραν του Δημάρχου Τυρνάβου και του Προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτισμού και Αθλητισμού Χριστόφορος Κατσαρός, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Κων/νος Χρυσοβέργης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Τυρνάβου Έλενα Ζαρόγιαννου

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας επισήμανε τα εξής:

«Ο Δήμος Τυρνάβου και δη η νυν Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει έμπρακτα πως θεωρεί πρωταρχικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό αποτελεί χαρά για μας η διοργάνωση των τελικών αγώνων του F4 βόλεϊ νεανίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στον Αμπελώνα.

Μάλιστα αποτελεί πρόθεσή μας στο μέτρο του δυνατού στο μέλλον να φιλοξενήσουμε αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΚΕΛ για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία.
Ακόμη να καλωσορίσω τις αποστολές των τεσσάρων σωματείων και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στους επικείμενους αγώνες

Επίσης, να καλωσορίσω όλους όσους θα παρακολουθήσουν τους αγώνες εφιστώντας την προσοχή τους στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω των δύσκολων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού

Τέλος τόσο ως Δήμαρχος όσο και ως παλιός αθλητής της πετοσφαίρισης να ευχηθώ να απολαύσουμε συναρπαστικούς αγώνες και να επικρατήσει το υψηλό θέαμα και το ευ αγωνίζεσθαι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ