ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΛΟΠΩΝ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Τελικά φαίνεται ότι οι κάτοικοι του Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής θα πρέπει να συνηθίσουν να ζουν με τα προβλήματα που προκαλεί συχνά πυκνά ο γνωστός ανήλικος με τις κλοπές σε αυτοκίνητα, καταστήματα, αποθήκες ακόμη και σε σπίτια, αφού λόγω της ηλικίας του όσες φορές και αν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα και είναι πολλές αφήνεται ελεύθερος από την δικαιοσύνη, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή του.

Αλλωστε αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά χθες που ο ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου για μπαράζ κλοπών στον Τύρναβο, και συγκεκριμένα για 6 κλοπές (ποδηλάτου, μπαταριών αυτοκινήτων, εργαλείων κ.λπ.)  και επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, αφού παραδέχθηκε τις πράξεις του, κάποια από τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Εκείνο πάντως που ανησυχεί ιδιαίτερα τις αρχές είναι το γεγονός ότι ο ανήλικος πλέον άρχισε να μπαίνει σε σπίτια ακόμη και όταν βρίσκονται σε αυτά οι ένοικοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ