ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δήλωση του Χρ. Κέλλα μετά την εκλογή του Π. Μαρινάκη στη θέση του γραμματέα του κόμματος

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ συμμετείχε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ και Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα του κόμματος Παύλου Μαρινάκη.

Μαζί με τον Λαρισαίο πολιτικό την εφορευτική επιτροπή στελέχωσαν ο Βουλευτής Γιάννης Τραγάκης, η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Κατσαούνος και Θεοπίστη Κρυσταλλίδου.

Η συνεδρίαση διεξήχθη σε πανηγυρικό κλίμα και κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον απερχόμενο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου και τον νέο Γραμματέα Παύλο Μαρινάκη.

Ο Χρήστος Κέλλας, μετά το πέρας της συνεδρίασης, δήλωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη σταθερά του πολιτικού συστήματος και, συγχρόνως, η πιο προοδευτική παράταξη της χώρας. Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμπιστεύεται έμπρακτα τη νέα γενιά και διασφαλίζει την ενεργή συμμετοχή της στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, όπως καταδεικνύεται και από την εκλογή του Παύλου Μαρινάκη στην κομβική για τη λειτουργία του κόμματος θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής.

Είμαι βέβαιος ότι, έπειτα από την πετυχημένη προεδρία του στην ΟΝΝΕΔ, ο Παύλος Μαρινάκης θα δώσει νέα δυναμική στις δράσεις του κομματικού μηχανισμού συμβάλλοντας στη σύγχρονη διάδοση της πολιτικής μας ταυτότητας στην κοινωνία και ιδιαίτερα στη διάχυση των ιδεών μας στους νέους ανθρώπους. Τον συγχαίρω θερμά για την εκλογή του και θα είμαι στο πλευρό του.

Η Νέα Δημοκρατία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη τιμά την ιδρυτική διακήρυξη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή φέρνοντας νέες, υγιείς και προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις στο προσκήνιο του πολιτικού συστήματος. Υπηρετούμε αδιάλειπτα τη Δημοκρατία, την ανάπτυξη και την ασφάλεια της χώρας μας, προασπίζοντας το εθνικό συμφέρον και διασφαλίζοντας ένα φωτεινό μέλλον για τις νέες και τους νέους».

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com