Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΟ

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του τέως νομάρχη

Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η λύπη και η θλίψη όλων μας για την απώλεια του Γιάννη Φλώρου.
Η Λάρισα έχασε σήμερα μια μεγάλη προσωπικότητα, η ιστορία του Νομού μας όμως, κέρδισε ένα σημαντικό κεφάλαιο. Αγωνιστής από τη νιότη του, στα δύσκολα χρόνια της κατοχής, και διαρκώς παρών στους κοινωνικούς αγώνες για πρόοδο και δημοκρατία ο Γιάννης Φλώρος έγραψε την δική του ιστορία.

Με τον Γιάννη Φλώρο υπηρετήσαμε μαζί τον θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, τόσο ως Αντιπολίτευση, όσο και αργότερα που είχα την τιμή να τον διαδεχτώ στη θέση του Νομάρχη Λάρισας. Είχαμε μια άριστη συνεργασία σε πολιτικό αλλά και ανθρώπινο επίπεδο.

Σεβαστήκαμε απόλυτα το έργο του, αναγνωρίσαμε την προσφορά του στο νομό και τον τιμήσαμε εν ζωή ως άνθρωπο, ως γιατρό και ως αυτοδιοικητικό.
Είναι σημαντικό ότι και μετά την θητεία του, τον Γιάννη Φλώρο τον καλούσαμε στη Νομαρχία και αυτός πάντα ανταποκρινόταν και ανταλλάσσαμε απόψεις γιατί ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την προκοπή του τόπου μας.

Κυρίως όμως θα θυμόμαστε πάντοτε όλοι την αξιοπρέπεια, την ευπρέπεια και την ευγένεια της ψυχής που αντανακλούσε ως άνθρωπος.
Και είναι αυτό που μας έμαθε με την ζωή του ο αγαπημένος μας «μπάρμπα Γιάννης». Ότι η πεμπτουσία της πολιτικής είναι η ανθρωπιά.

Σήμερα, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συνεργάτες μου στη Νομαρχία Λάρισας, καταθέτουμε ευλαβικά τον σεβασμό και την αναγνώριση μας στον πολιτικό Φλώρο, στο Νομάρχη Φλώρο, κυρίως όμως στην Άνθρωπο και γιατρό Φλώρο.

Ειλικρινή συλλυπητήρια και δύναμη στους οικείους του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ