ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με το διπλό από την έδρα του Θησέα Αγριάς έφυγε ο Ηρακλής Λάρισας που επικράτησε 1-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ήταν ο Ναρίνογλου που επιχείρησε μία σέντρα από δεξιά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά ξεγελώντας τους πάντες και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουτσιρίμπα.

Ωστόσο αν και δεν έκανε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ο Θησέας παραλίγο να ισοφαρίσει. Ήταν στο 38’ όταν ο Βαρουξάκης βρέθηκε λίγο δεξιά απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, και σούταρε για να δει την μπάλα να καταλήγει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και στη συνέχεια εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας Αγριάς αναγκαστικά προσπάθησε να βγει περισσότερο μπροστά, με τον Ηρακλή Λάρισας να προσπαθεί να κρατήσει το προβάδισμα όλο και περισσότερο όσο περνούσε ο χρόνος.

Ο τραυματισμός του Χασομέρη στο κεφάλι έφερε μία μικρή διακοπή στην αναμέτρηση, για ν’ ακολουθήσει στο 69’ μία ακόμη ευκαιρία για τον Ηρακλή Λάρισας, όταν ο Ζαφειρίου έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αναγκάζοντας τον Κουτσιρίμπα να διώξει σε κόρνερ πετώντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από την άλλη, ο Ηρακλής Λάρισας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε για καθυστέρηση ο Κούλπας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα συνολικά επτά λεπτά καθυστερήσεων όμως δεν άλλαξε κάτι, με το 0-1 σε βάρος του Θησέα Αγριάς να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπας, Δημουλάς, Κουκουτής, Σπαθής, Γκαγκάς, Αλεξίου, Φουρκιώτης (71’ Λίτσος), Χατζησταμάτης, Βαρουξάκης, Κοτζαθανάσης, Τσιανάκας.

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (84’ Κακαβίτσης), Μπάμης, Αλεξίου, Ζαφειρίου (89’ Δοδοντσάκης), Χασομέρης (61’ λ.τ. Βαγενάς).

mikriliga.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ