ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ …ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ

Ο ταχυδρόμος του Αϊ Βασίλη έφτασε και στο 2ο νηπιαγωγείο Τυρνάβου

Και αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, η μαγεία τους όμως παραμένει υπέροχη. Και η επιβεβλημένη απόσταση δεν αναιρεί το μαζί, ούτε το δικαίωμα των μικρών παιδιών στο όνειρο. Τα μικρά παιδιά σε πείσμα των καιρών επιμένουν στην αθωότητα και στέλνουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη για να τον διαβεβαιώσουν πως ήταν φρόνιμα παιδιά και να του ζητήσουν τα δώρα τους.

Τα νήπια του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, με τη βοήθεια των Νηπιαγωγών τους και της κυρίας Ανθούλας Χατζητσολίδη- μέλος του Συλλόγου Γονέων- ετοίμασαν με λαχτάρα τα γράμματα για τον αγαπημένο τους Άγιο. Άλλωστε το ραντεβού με τον ταχυδρόμο του Αη Βασίλη είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13/12 και ώρα 11:30 π.μ. στην αυλή του Νηπιαγωγείου τους. Η αγωνία των παιδιών απερίγραπτη.

Και όταν ακούστηκε η σάλπιγγα του ταχυδρόμου στριμώχτηκαν στην πόρτα με τα γράμματα στα χέρια και τα μάτια τους καρφωμένα στο κόκκινο κουτί. Κάθε γράμμα και μια ευχή, κάθε γράμμα και μια επιθυμία… και γέμισε το κουτί από παιδικές προσδοκίες. Κι ο ταχυδρόμος του Αη Βασίλη έφυγε βιαστικά για να προλάβει να πάει και σ’ άλλα σχολεία, να προλάβει να τελειώσει την αποστολή του, να παραδώσει όλα τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γρηγόρη Σαΐτη που ως ταχυδρόμος του Αη Βασίλη έκανε μαγική τη μέρα των παιδιών του Νηπιαγωγείου μας αλλά και την κυρία Ζιώγα υπεύθυνη των ΕΛΤΑ Τυρνάβου που στήριξε τη σημερινή όμορφη δράση μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ