ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ 55ΧΡΟΝΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μία σοκαριστική εξέλιξη έγινε γνωστή πριν από λίγο, αναφορικά με τη χθεσινή δολοφονία της 55χρονης γυναίκας μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και την τραυμάτισε θανάσιμα. Για την υπόθεση είναι πιθανόν ότι θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες, ανέφεραν ότι γυναίκα ήταν εκείνη που πυροβόλησε την 55χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, δράστις ήταν η πεθερά της 55χρονης. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται από τις σημερινές συγκλονιστικές εξελίξεις, ο δράστης της δολοφονίας ήταν ο σύζυγος της 55χρονης, που συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα.

Η χθεσινή δολοφονία της 55χρονης, ήταν η 17η γυναικοκτονία στη χώρα μας, μέσα στο 2021.

Τα ρούχα του δράστη και οι μαρτυρίες

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι τα ρούχα που φορούσε ο δράστης ήταν αυτά που φαίνεται ότι μπέρδεψαν τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μίλησαν για γυναίκα δράστιδα.

Όταν έστησε την φονική ενέδρα στην 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο, ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος φορούσε μία κουκούλα στο κεφάλι από μπουφάν και ένα μακρύ παλτό, που έμοιαζε με γυναικείο, και γι’ αυτό τον λόγο οι μάρτυρες θεώρησαν ότι επρόκειτο για γυναίκα.  Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης κατάλαβαν γρήγορα ότι δεν πρόκειται για γυναίκα. Οι κινήσεις που έκανε ο δράστης, αλλά και ο βίαιος τρόπος της δολοφονίας της 55χρονης, παρέπεμπαν σε άνδρα δράστη.

Αναζήτησαν τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το φρικτό έγκλημα, ωστόσο, ήταν δύσκολο να τον εντοπίσουν, γεγονός που τους κίνησε περαιτέρω τις υποψίες. Έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, τον εντόπισαν να κρύβεται σε μία αγροτική περιοχή, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Στο συγκεκριμένο σημείο είχε κρύψει και το όπλο, με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε την 55χρονη.

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς

Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε την σύζυγό του, γιατί τον εγκατέλειψε για κάποιον άλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ