ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δείτε το κείμενο που υπογράφει η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Μ. Κωστή

Μετά από επικοινωνία δημότη του ΔΔ Ραψάνης, για αδέσποτο ζώο, που από μέρες τώρα έχει αναφερθεί στη αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Ζωή Τόπη, χωρίς αποτέλεσμα, αναστατώνοντας έτσι και άλλους δημότες της Ραψάνης, ένας εκ των οποίων μου γνωστοποίησε το γεγονός, επικοινώνησα πριν λίγο με την κ. Τόπη, προκειμένου να με ενημερώσει για το εν λόγω θέμα.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας και μετά από δική μου επιμονή για τον τρόπο που ο δήμος αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις και αν το θέμα των αδέσποτων ζώων ανάγεται και αυτό στην “ατομική ευθύνη”, η κα Τόπη προσπαθώντας να με πείσει για το δίκιο των ισχυρισμών της, αναφερόμενη σε πρόσωπα που δεν γνωρίζω ούτε έχω κάποια πληροφόρηση για την σχέση τους με τον δήμο, χάνοντας την ψυχραιμία της μου είπε ότι λέω “αερολογίες”!!!, κλείνοντας της, ως ήταν φυσικό, το τηλέφωνο.

Επειδή κε δήμαρχε έχετε την απόλυτη ευθύνη της επιλογής των στελεχών της διοίκησης του δήμου, επειδή οι επιθέσεις και προσβολές στο πρόσωπο μου, ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, έχουν εκτοξευτεί και από άλλα στελέχη σας, στο παρελθόν και στο πολύ πρόσφατο παρόν, επειδή με την ανοχή σας και την θετική ψήφο των συμβούλων σας καταρτίσατε κανονισμό στην ΟΕ, για φίμωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, επειδή γενικότερα επιχειρείτε να περιορίσετε την ουσιαστική εκπροσώπηση του 10% του εκλογικού σώματος, που μας εμπιστεύτηκε και μας έστειλε στην διοίκηση του δήμου, καταγγέλλουμε:

-Την κα Ζωή Τόπη, αντιδήμαρχο, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς επικεφαλής παράταξης.
-Εσάς, για υπόθαλψη και ανοχή συμπεριφορών στελεχών σας, προς επικεφαλής παράταξης, που δεν συνάδουν με την θεσμικότητα της θέσης που κατέχετε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ