ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΕΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Λυκείου Ελασσόνας ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στην έκκληση του εθελοντικού οργανισμού « Το Χαμόγελο του Παιδιού » . Συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να συνδράμουν στις ανάγκες των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου αλλά και των παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον αλτρουισμό τους αλλά και την κοινωνική τους ευαισθησία.

Να σημειώσουμε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια δράσης έχοντας στηρίξει περισσότερα από 1.700.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων εθελοντισμού που πραγματοποιεί το σχολείο μας και έχει ως σκοπό να γνωρίσουν οι μαθητές την έννοια της κοινωνικής ευαισθησίας , της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Λυκείου Ελασσόνας εύχονται η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ