ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΘΜΟΥ-ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Η ανακοίνωση – παρέμβαση της Λαρισαϊκής Λέσχης

Μεγάλο πρόβλημα πρόσβασης στο μέρος διαμονής τους έχει παρουσιαστεί στους κατοίκους που κατοικούν στην περιοχή Σταθμού και ειδικά για αυτούς που κινούνται με τα ΙΧ τους επί της Ηρώων Πολυτεχνείου ερχόμενοι από Καρδίτσης – Φαρσάλων με προορισμό την οδό Κολοκοτρώνη.

Αιτία της όλης κατάστασης πού επικρατεί είναι οι αλλαγές που έγιναν στην σήμανση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στους πέριξ δρόμους μετά το πέρας εργασιών του Δήμου στις οδούς Κολοκοτρώνη και Ιουστινιανού.

Πριν γίνουν οι αλλαγές αυτές κάποιος που κατοικεί στην οδό Κολοκοτρώνη έφθανε σ΄αυτή κινούμενος με το ΙΧ επί της Ηρώων Πολυτεχνείου μέσω των οδών 28ης Οκτωβρίου και Χρυσοστόμου Σμύρνης. Μετά την μονοδρόμηση της Κολοκοτρώνη για να φθάσει στον προορισμό του μπορεί μόνο εάν κινηθεί μέσω των οδών Κομνηνών-Ιουστινιανού-Αριάνθης Βουτσιλά-Ηρώων Πολυτεχνείου-Κολοκοτρώνη ολόκληρος Γολγοθάς.

Επιπρόσθετα λόγω των αλλαγών αυτών παρουσιάζεται μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων στην 28η Οκτωβρίου δημιουργώντας πολλές φορές μποτιλιάρισμα.

Το χειρότερο αυτής της κατάστασης είναι ότι πολλοί οδηγοί για να αποφύγουν όλη αυτή την διαδρομή, κάνουν ανάστροφη κίνηση πάνω στην Ηρώων Πολυτεχνείου με την Κομνηνών ,με αποτέλεσμα να υπάρξει ατύχημα.

Ευελπιστούμε ύστερα από τα παραπάνω οι αρμόδιοι  να επιληφθούν της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και να κάνουν τις ανάλογες διορθώσεις έτσι ώστε η κίνηση των ΙΧ να γίνετε από την Ηρώων Πολυτεχνείου προς την Κολοκοτρώνη μέσω της Χρυσοστόμου Σμύρνης όπως ήταν πριν ή εάν είναι δυνατόν να τοποθετηθεί σήμανση στο σηματοδότη της Ηρώων Πολυτεχνείου έτσι ώστε να μπορούν όσοι κινούνται πάνω σε αυτή να κατευθύνονται αριστερά στην Κολοκοτρώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ