ΤΥΡΝΑΒΟΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

Σφόδρα ενοχλημένοι δηλώνουν για μια ακόμη φορά περίοικοι στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής στο κέντρο του Τυρνάβου εξαιτίας της μουσικής που βγαίνει από τα ηχεία που έχει στήσει ο δήμος για να μεταφέρει υποτίθεται το κλίμα των γιορτών στην πόλη.

Κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής που επανέρχονται με διαμαρτυρία στο paidis.com και οι οποίοι είχαν αναδείξει και πριν από λίγο καιρό το πρόβλημα σημειώνουν ότι έχουν προβεί σε διαμαρτυρίες και προς τη δημοτική αρχή αλλά δυστυχώς οι υπεύθυνοι τους αγνοούν και αφού συμμορφώθηκαν κάποιες λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα και τα παράπονα ξανανέβασαν την ένταση με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην μπορούν να ησυχάσουν μέσα στα σπίτια τους.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο και αυτό που μας ενοχλεί ακόμη περισσότερο είναι η στάση αδιαφορίας και αλαζονείας της δημοτικής αρχής σημειώνει γυναίκα που έχει διαμέρισμα στον συγκεκριμένο πεζόδρομου, υποστηρίζοντας ότι έχουν σπάσει τα νεύρα της αφού νιώθει ότι έχει μόνιμα στο σπίτι της ένα ηχητικό συγκρότημα που δεν μπορεί να ελέγξει και το οποίο πολλές φορές εκπέμπει και κακόγουστη μουσική.

“Δεν φέρνει κλίμα εορτών μια ενοχλητική μουσική που θα μας στείλει στο γιατρό. Αλλά έπρεπε να κάνει η δημοτική αρχή που δεν κάνει για να δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα”, σημειώνει με νόημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ