ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 4ο Δ Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, τα τμήματα Β1, Β2 και Ε2 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών, Ευδοκίας Σουντζούκη, Πηνελόπης Καραγιάννη και Βασίλειου Γκουλέτσα αντίστοιχα, ασχολήθηκαν με την ενότητα του «Εθελοντισμού» και ενημερώθηκαν για τη μεγάλη σημασία της προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπό μας.

Μια από τις δράσεις των μικρών εθελοντών ήταν να καθαρίσουν τον πεζόδρομο, την αυλή και το χώρο στάθμευσης των ποδηλάτων μπροστά από το σχολείο.
Ακόμη, περιμένοντας την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, μαθητές και εκπαιδευτικοί αποφασίσανε να κάνουνε πράξη αυτά που μελέτησαν αυτούς τους μήνες. Επιλέξαν τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΣ» που επί χρόνια προσφέρει σημαντικό έργο στους συμπολίτες μας και αποφασίσανε να βοηθήσουν στο έργο του μαζεύοντας τρόφιμα. Την Παρασκευή 10/12/2021 μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν οι ίδιοι τον χώρο τους και παρέδωσαν ιδιοχείρως τα προϊόντα που είχαν συλλέξει.

Τέλος, οι συντονιστές εκπαιδευτικοί και η Δ/νση του Σχολείου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους γονείς των αγαπημένων μας παιδιών για τη βοήθεια τους σε αυτή μας την προσπάθεια, αφού χωρίς τα τρόφιμα που μας παρείχαν δε θα τα είχαμε καταφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ