ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ 462 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ»

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  η δεύτερη καμπάνια  εμβολιασμού στις τοπικές κοινότητες του Ζαππείου, των Αγίων Αναργύρων, της Γλαύκης, του Ομορφοχωρίου, του Μ. Μοναστηρίου, του Αρμενίου και των γειτονικών σε αυτές χωριών του Δήμου Κιλελέρ.  Η καμπάνια σχεδιάστηκε από το Δήμο και την 5η ΥΠΕ, με το εμβόλιο της Pfizer.

Συνολικά εμβολιάστηκαν 462 άτομα εκ των οποίων τα 50 έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την οργάνωση και το συντονισμό του όλου εγχειρήματος, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος για τα αποτελέσματα της δεύτερης καμπάνιας και κάλεσε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να εμβολιστούν το ταχύτερο δυνατό.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με το πέρας του εμβολισμού δήλωσε: «Σήμερα ολοκληρώθηκε στις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ η δεύτερη καμπάνια εμβολιασμού του Δήμου μας. Συνολικά εμβολιάστηκαν και στις δύο καμπάνιες 750 συμπολίτες μας. Το ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι ότι 147  από αυτούς  έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. Όπως έχω επανειλημμένα τονίσει φαίνεται να γίνεται συνείδηση πλέον ότι θανατηφόρος ιός είναι διάσπαρτος μέσα στην κοινωνία και ότι το τέταρτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται στην κορύφωσή του. Αλλά και ότι μόνο ένα εντυπωσιακό ποσοστό εμβολιασμού μπορεί να αποτρέψει την καταστροφική δύναμη της πανδημίας.

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά δημόσια τον διοικητή Φώτη Σερέτη, τη διοίκηση και τους υπαλλήλους της 5ης ΥΠΕ για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας, τον ταχύτατο σχεδιασμό και την επιτυχή ολοκλήρωση της εμβολιαστικής καμπάνιας στο Δήμο μας. Τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των ΤΣ των κοινοτήτων αλλά και τους απλούς πολίτες που βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.  Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ εκείνα τα άτομα που ξεπέρασαν τις όποιες αναστολές τους κι έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Απευθύνω ύστατη  δραματική  έκκληση σε όλους τους συνδημότες μου και  σε όλους τους συμπατριώτες να ξεπεράσουν το φόβο τους και να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό. Είναι επιτακτικό καθήκον όλων μας να εμβολιαστούμε και να πείσουμε τους δύσπιστους συμπολίτες μας να το κάνουν, καθώς ο εμβολιασμός αποτελεί τη μοναδική διέξοδο στην οξύτατη υγειονομική κρίση που διανύουμε και που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί, αν δεν προσέξουμε, λόγω των μεταλλάξεων. Δεν μπορεί να συνεχίζονται πρακτικές άρνησης εμβολιασμού την ώρα που καθημερινά καταγράφονται ανθρώπινες απώλειες και αύξηση των διασωληνώσεων. Χρέος όλων μας είναι βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση του μαζικού εμβολιασμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ