ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και τις Αρχές, μετά τον σάλο και την καταγγελία σε βάρος του για διαρροή βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα.

Εν τούτοις ο ίδιος φαίνεται να συνεχίζει να ζει σαν να μην έχει αποκαλυφθεί οτιδήποτε για την εμετική δράση του. Όχι μόνο έτρωγε σε εστιατόριο λίγο μετά που έγινε γνωστή η πρώτη καταγγελία για τον ίδιο, αλλά τώρα έφυγε για το Μεξικό με τη σύζυγό του, όπως αποκάλυψε το MEGA.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τουλάχιστον 9 είναι οι κοπέλες, οι οποίες έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο, αλλά και πώς μπορούν να κατέβουν.

Πρόκειται για τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, ενώ ερευνάται αν ο ίδιος είχε και οικονομικές απολαβές από αυτή τη δραστηριότητα.

Αναφορικά με το πού βρίσκεται τώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με το Mega, ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το Σάββατο (18/12) εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από εκεί, «πέταξε» το μεσημέρι για το… Μεξικό αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι το ζευγάρι θα πήγαινε στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ είχε βγάλει και τα εισιτήρια.

Ο Σταρόβας για τον Παναγιωτόπουλο

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν φίλοι και συνεργάτες του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου μετά τις αποκαλύψεις. O Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στην καταγγελία που έγινε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από πρώην σύντροφό του. Ο ηθοποιός και μουσικός μιλώντας στην εκπομπή Όλα Γκουντ τόνισε ότι «έπεσε από τα σύννεφα» με όσα έμαθε.

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας εξήγησε: «Ήμασταν στο κανάλι μου στο YouTube συνεργάτες, στο τηλεοπτικό Νηστικό Αρκούδι, κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται».

«Το χρονικό το πληροφορήθηκα και εγώ την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αυτή η έκπληξη που λες «δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα». Μετά μετατράπηκε σε ένα σοκ όταν είδα την εκπομπή και πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Κανάκη και του είπε ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και μετά τα γνωστά… Θυμός και οργή», πρόσθεσε ο γνωστός μουσικός.

«Έκρυβε επιμελώς τη δεύτερη ζωή του»
Έπειτα συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί τριάντα χρόνια έχει τελικά μια δεύτερη ζωή. Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες».

«Δεν είχαμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που… δραπέτευσε από κάπου, ή ήταν το μάτι του «κάπως» ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Υπήρχε μάλιστα και μια χαριτωμενιά σε όλο αυτό και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί. Δεν ένιωθες τον κίνδυνο», σημείωσε ο ίδιος.