ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Άλλη μια νίκη, την 5η σε 8 αγώνες, πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, αυτή τη φορά επί της ομάδας του Αχέροντα Καναλακίου με 71 – 64, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Αμπελωνίτες, βέβαια, λίγο έλειψε να χαρακτηριστούν ως ιδανικοί αυτόχειρες, καθώς αν και μέχρι το 26ο λεπτό προηγούνταν με διαφορά 22 πόντων, χαλάρωσαν σε άμυνα και επίθεση, δίνοντας την ευκαιρία στους παίχτες της ομάδας της Πρέβεζας, να αντιδράσουν και με ένα σερί 19 – 0, να μειώσουν την διαφορά στους 3!

Οι παίχτες της Αμπελωνίτικης ομάδας, όμως, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και με ορθές επιλογές σε επίθεση και άμυνα, κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά και στο τέλος να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη, που τους εδραιώνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας για το 2021, με τον επόμενο να είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιανουαρίου, με την ομάδα του Αμπελώνα, να καλείται να ταξιδέψει στο μακρινό Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ