8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθησαν, χθες (20-12-2021) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -8- άτομα και συγκεκριμένα -5- ημεδαποί άνδρες και -3- αλλοδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και επιπλέον, ο ένας εξ αυτών και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενήργησαν έλεγχο σε οίκημα, όπου κατελήφθησαν -2- ημεδαποί, να επιτρέπουν τη διοργάνωση, με τραπουλόχαρτα, του τυχερού παιγνίου «POKER», στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες οι υπόλοιποι, στοιχηματίζοντας παράνομα με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Στον χώρο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -6- πλήρεις τράπουλες,
  • μία μεταλλική βαλίτσα με -638- μάρκες διαφόρων χρωμάτων και
  • -1- μπλοκ με σημειώσεις σχετικά με το παίγνιο.

Επιπλέον, κατασχέθηκε -1- τραπέζι, επενδυμένο με τσόχα, ενώ από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των -510- ευρώ.

Όπως εξακριβώθηκε, ένας από τους διοργανωτές του παράνομου παιγνίου επέτρεψε την είσοδο σε -2- παίκτες, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων πιστοποιητικών για τον κορωνοϊό (Covid – 19), παραβιάζοντας τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ