ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Υπογράφηκε χθες, 21 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο Τυρνάβου, η Σύμβαση για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και μετατροπής του κτηρίου του παλιού Δημαρχείου σε πολιτιστικό κέντρο Αμπελώνα.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ Α.Ε. , παρουσία του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρη Γερακίνη, του προϊσταμένου κ. Παπαδούλη Νικολάου, του μηχανικού του Δήμου κ. Γιάννη Πετρούλη και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Χρήστου Παληού .

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τυρνάβου ανέφερε τα εξής :

«Είναι ένα σημαντικό έργο για τον Αμπελώνα  το οποίο αναβαθμίζει τον τοπικό πολιτισμό. Παράλληλα ένα εμβληματικό κτίριο, πρώην Δημαρχείο, ανακαινίζεται και αξιοποιείται έτσι, ώστε να παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για να προάγει τον πολιτισμό των συλλόγων της περιοχής, των συνδημοτών μας και όχι μόνο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό καθώς και την ΑΕΝΟΛ, τον αναπτυξιακό οργανισμό που διαχειρίζεται τα προγράμματα leader, οι οποίοι συνέβαλλαν σημαντικά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για να βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε τη σύμβαση.

Μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάμε από τον κορονοιο-COVID 19 ευελπιστούμε, όταν τελειώσει το εν λόγω κτίριο, να βοηθήσει τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας να έρθουν πιο κοντά μέσω των διάφορων πολιτιστικών δραστηριοτήτων και να αποτελέσει κοιτίδα πολιτισμού και ανάπτυξης.»

Πρόκειται για ένα έργο που είχε εντάξει στο πρόγραμμα Leader η προηγούμενη δημοτική αρχή του Π. Σαρχώση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ