ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν.Λ. με τη συμπαράσταση της Διοίκησης και του Διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας Γρηγορίου Βλαχάκη διοργάνωσε εκδήλωση ψυχαγωγίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαρισαίων ερμήνευσε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

Ακολούθησε θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα Τρικάλων «Άσπρο-Μαύρο» στον αύλειο χώρο, «Το δέντρο που έδινε» του Sheldon Allan Silverstein. Οι ηθοποιοί Βάια Γουλοπούλου, Νοσηλεύτρια του Γ. Ν. Λάρισας και την κα Βίκυ Φραγκίδα, Εκπαιδευτικός Τρικάλων, «ξετύλιξαν» το χάρισμα αυτών που ξέρουν να δίνουν και αυτών που ξέρουν να ανταποδίδουν με αγάπη.

Μια ευαισθησία της ψυχής των Νοσηλευτών του Γ.Ν. Λάρισας, στους οποίους και αφιερώθηκε η παράσταση και το νόημα της.

Η συνέχεια είχε διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό να ενορχηστρώνει Αι-Βασίλης έκπληξη με τα ξωτικά του και έναν σάκο γεμάτο δώρα!!
Το πνεύμα των Χριστουγέννων συνέχισε να εμπνέει με πολύ χορό και μουσική με τις ομάδες ZUMBA και ZUMBA KIDS, της γυμνάστριας και ZUMBA instructor Νατάσα Αλεξάνδρου.

Το εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε με χορευτικό δρώμενο της μοναδικής χορευτικής ομάδας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Λάρισας, αποτελούμενη από πολύ χρυσόσκονη-κέφι-διάθεση και κυρίως αγάπη!!!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com